Spelersprofiel: Nadine Zwakenberg

Kun je kort iets over jezelf vertellen:
Hoi ik ben Nadine Zwakenberg, 21 jaar en woonachtig in het mooie Zwolle. Ik studeer momenteel Sociaal Pedagogische Hulpverlening, daarnaast werk ik op het station. Ik speel competitie bij Dalfsen met een heel gezellig dames team.

Nadine Zwakenberg

Wat doe je in het dagelijks leven, naast tafeltennissen:
Ik ga naar school, ik loop stage en ik werk veel. Daarnaast probeer tijd te maken voor familie en vrienden.

Hoe ziet een normale tafeltennisweek voor jou eruit:
Op het moment vanwege alle drukte lukt het mij alleen om bij de dames competitie te spelen. Af en toe val ik ook bij de heren in. Eerder gaf ik ook nog training maar helaas kan ik dat nu niet meer combineren.

Hoe ben je ooit begonnen met tafeltennis:
Ik ben geboren in Hoonhorst. Omdat er maar 2 sporten waren in dit kleine dorp gingen meiden op tafeltennis en jongens op voetbal. Daarnaast zaten mijn moeder en zus op tafeltennis.

Wat was je eerste prijs die je hebt gewonnen:
Dit was de eerste prijs bij de clubkampioenschappen als jeugdspeelster.

Wat was je grootste succes:
In 2010 won ik het NK b bij de meiden junioren. Voor mij was dit een mooie overwinning. Ik zat persoonlijk die tijd helemaal niet lekker in mijn vel doordat mijn moeder overleed in 2007 (ik was toen 11) en ik had een schouder- en rugblessure. Het winnen van het NK-B was echt weer een lichtpuntje.

Waar kijk je met plezier aan terug:
Zie hierboven. Daarnaast vond ik Jeugdcup altijd fantastisch en de zomerkampen.

Heb je ook een specifieke speltype:
Ik scoor veel punten met mijn wisselende services. Daarna probeer ik de tegenstander vaak onder druk te zetten door actief te spelen. Ook is mijn backhand, als hij eenmaal loopt een mooie om punten mee te scoren.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar:
Ik hoop dat ik weer tijd heb om fanatiek te trainen waardoor ik weer wat vaster wordt en hogerop kom. Ook wil ik weer wat toernooien te spelen.

You may also like...