Meijer en Mulderij winnen B-meerkampen

MEIJER EN MULDERIJ WINNEN B-MEERKAMPEN

Zondag 30 oktober LTTV Scylla Leiden

Arnoud Meijer

Arnoud Meijer

“Superblij dat alle trainingen er vandaag uit kwamen, alles klopte eindelijk een keer” was de status waarmee Arnoud Meijer (32j) eredivisiespeler bij Klimaatgroep Stars aankondigde de meerkampen te hebben gewonnen. Van tevoren had Arnoud wel bedacht dat het mogelijk kon zijn, maar er waren meer kanshebbers.
Een goede start is het halve werk wordt wel eens gezegd, dit was bij Arnoud het geval. Hij wist van de uiteindelijke nummer 2 (Peter Verweij) en  nummer 3 (Ibrahim Yildizlar) te winnen. Dit waren belangrijke winstpartijen voor de verdediger uit Hilversum. Dit betekent dat hij volgend jaar zijn kunsten mag tonen op het NK-A in Zwolle.

Einduitslag:
1. Arnoud Meijer 6/8
2. Peter Verweij 6/8
3. Ibrahim Yildizlar 5/8
4. Stephan Tromer 5/8
5. Thomas Baart 4/8
6. Pieter Van Den Berg 4/8
7. Fjodor Rademakers 3/8
8. Pieter Danes 3/8
9. Sjoerd Vaders 0/8

 

Heleen Mulderij - Roewen

Heleen Mulderij – Roewen

Bij de dames blijkt dat jarenlange ervaring heel belangrijk kan zijn. Heleen Mulderij (46j) speelt bij TTV Assen Noordelijk 1e divisie. Ze is net herstellende van een rugblessure maar gaf de jonge dames weinig ruimte.
Van tevoren wist Heleen dat ze wel kans had. Eenmaal de dames te hebben zien spelen, was ze hier toch niet zo zeker van. Het was een pittige poule met veel spannende wedstrijden. Heleen had alleen erg veel moeite met het spel van Marie Depuydt. Het omschakelen ging niet goed waardoor ze vrij snel fouten maakte. Bij de overige dames zat Heleen er goed bovenop.
Het is niet de eerste keer dat Heleen Mulderij een A-licentie heeft, maar het wil niet zeggen dat het haar niets doet: “Ik ben blij en ga de masters en NK-A spelen!”.

Einduitslag:
1. Heleen Mulderij-Roewen 7/8
2. Kim Hergelink 5/8
3. Annewyke Appels 5/8
4. Esmee van Marwijk 5/8
5. Marie Depuydt 4/8
6. Heleen Hop 3/8
7. Emma van der Zanden 3/8
8. Vicky Schijven 3/8
9. Karlijn van Lierop 1/8

(3) Annewyke Appels - (1) Heleen Mulderij Roewe - (2) Kim Hergelink

(3) Annewyke Appels – (1) Heleen Mulderij Roewen – (2) Kim Hergelink

You may also like...