Dames verslaan De Treffers opnieuw

De dames van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart hebben zaterdag in eigen huis koploper De Treffers 1 voor de tweede maal verslagen. Net als eerder in Roelofarendsveen in de vooruitgespeelde returnwedstrijd, waren de Dedemsvaartses met 6-4 te sterk. Dames 2 kon geen potten breken tegen titelkandidaat Disnierats 1 en kon met 1-9 slechts de eer redden.

Het feestje van dames 1 ging volledig voorbij aan Chantal Knol. De aanvoerdster ging telkens met 0-3 onderuit in de ‘eigen’ gymzaal aan de Buizerdweg. Kopvrouw Annemarie Zijnstra daarentegen liet drie schitterende zeges optekenen, waarbij opviel dat 12-10 vaak als eindstand van een game werd genoteerd. Het tweetal dubbelde met succes in vier games. Linda Stolk completeerde het team en scoorde hierin twee punten. In de stand van de 1e divisie promotiepoule bleven beide teams waar ze vooraf stonden. De Dedemsvaartses behielden daardoor de vierde plaats.

In de 2e divisie ging het duel van dames 2 in een razend tempo voorbij. De bezoekers uit Hoorn maakten indruk met snelle games en slechts Melanie Hazeveld kon bij de Dedemsvaartses tegengas geven. Het bleef echter bij een punt waardoor Disnierats 1 met 1-9 de koppositie kon innemen. Hanneke van Eijk maakte vanwege afwezigheid van Manon Pateman haar damesdebuut, maar kwam duidelijk te kort om voor enig gevaar te zorgen. Zus Lisa van Eijk scoorde meer punten, maar kwam eveneens niet tot gamewinst. Ook in het dubbelspel met Hazeveld was haar geen game gegund. De Dedemsvaartses staan halverwege de competitie op de vierde plaats.

You may also like...